Om Ytor

Ytor L Sporre AB är ett familjeföretag som grundades av Lennart Sporre under 1990-talet. För närvarande drivs företaget huvudsakligen av Charlie Sporre (dotter till Lennart). Vi säljer mest verktyg för byggnadsplåtslageri men har en del annat som kan vara av intresse för fler delar inom byggsektorn. Försäljningen sker mest via denna webbutik men givetvis nås vi också per telefon eller mail både när du vill beställa eller ställa frågor!

Ytor började sin verksamhet med att tillverka och sälja VM84 som är maskiner för falsupptagning och falsslutning. I dagsläget har vi ingen egen produktion utan säljer endast varor från andra leverantörer.

Vi har ett stort sortiment med handverktyg för byggnadsplåtslagare (eller andra som sysslar med profilplåt). Dessa verktyg kommer huvudsakligen från ett tyskt företag som heter Freund. De tillhandahåller kvalitetsverktyg med karakteristiska gröna skänklar. Deras saxar är av märket Erdi vilket är förknippat med mycket hållbara och bra verktyg. Vi har även en del verktyg från Stubai med deras röda skänklar som många svenska plåtslagare känner väl igen. I sortimentet återfinns även WUKO Bender som är smidiga verktyg för att skapa snygga plåtprofiler. Missa inte dem! De kan verkligen underlätta arbetet med bockning av plåt och funka som portabel kantvik eller falsupptagare...

Sen bör du inte missa SO-produkters verktyg och hjälpmedel. Framtagna och tillverkade av en pensionerad plåtslagare just för att underlätta plåtslagares arbete för ett effektivare och snabbare arbete.

Vi hoppas att ni ska hitta det ni söker här i vår webbutik. Annars är det bara att höra av sig så ska vi se vad vi kan göra för er. Vi letar ständigt efter nya saker att utöka vårt sortiment med som kan underlätta ditt arbete. Så har du ett tips eller söker något speciellt fråga oss så kan vi förhoppningsvis leta rätt på det åt dig!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.