Hur handlar jag?

Att handla i vår butik är väldigt enkelt. Du kan själv i lugn och ro titta runt på våra verktyg, läsa på om olika funktioner och titta på bilder för att få en så bra uppfattning som möjligt om vad det är du söker. Här är några enkla steg för hur du gör när du vill handla.

  1. I den röda menyn i sidans överkant kan du välja en kategori (Handverktyg, WUKO Bender etc.) Där finns också underkategorier för att närmare precisera vad det är du söker.
  2. Klicka in på produktens sida för att få mer info och välj eventuellt om du vill ha en speciell storlek eller modell. Klicka sedan på ”Lägg i kundvagnen”. Produkten placeras då automatiskt i din kundvagn uppe till höger i menyfältet.
  3. I Kundvagnen kan du hela tiden se beloppet som du hittills handlat för. Vill du se dina produkter, ta bort eller ändra antal på något så rör muspekaren eller klicka på kundvagnen. Där kan du också klicka på knappen ”Till kassan”.
  4. I Kassan kan du registrera dig som ny kund eller logga in om du handlat hos oss tidigare. Det är viktigt att du uppger rätt e-postadress då både orderbekräftelse, leveransbekräftelse och faktura kommer att skickas till denna.
  5. Kontrollera här också hela din order så att allt stämmer med produktval, modell, storlek och antal. Välj sedan betalsätt och fraktsätt. Du ser i listan vilka olika du kan välja mellan beroende på om du är företagskund, privatkund eller exportkund.
  6. För att kunna slutföra köpet måste du sedan godkänna våra köpvillkor genom att sätta ett kryss i rutan. Klicka därefter på ”Slutför köp”.
  7. Din order skickas då direkt till oss och du får en orderbekräftelse. Om du inte fått en orderbekräftelse inom 24 timmar hör av dig till oss så kollar vi på vad som blivit fel!
  8. Dina varor levereras normalt sett inom 14 dagar. Vår ambition är att leverera varor vi har i lager inom 2-3 arbetsdagar. Men ibland tar det lite längre tid.

Har du några frågor så tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig via telefon eller mail.

Vi hoppas du blir nöjd med din beställning!

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.